Wat kan ik voor u betekenen?

 

U bent op zoek naar iemand met een vlotte pen en een prettige schrijfstijl? Iemand die met enthousiasme interviewt en in een onderwerp duikt? Iemand die ook complexe onderwerpen weet te vertalen naar heldere, objectieve en goed leesbare artikelen? Ik sta graag voor u klaar.

 

U kunt bij mij terecht voor:

Journalistiek
Voor uw krant of tijdschrift schrijf ik graag artikelen over uiteenlopende onderwerpen. Lokale politiek, human interest, onderwijs, gezondheidszorg, economie, advertorials, alles is mogelijk.

Teksten
Persberichten, nieuwsbrieven, brochures, flyers, speeches, content voor de website of andere heldere, boeiende teksten? Ik schrijf ze graag voor u. Op basis van een interview en natuurlijk op maat. Naar keuze Nederlands of Engelstalig.

Redactie
Heeft u al een tekst geschreven, maar wilt u dat ik er nog even kritisch naar kijk? Ook voor het redigeren van tekst kunt u mij natuurlijk inschakelen.

Eindredactie
Ik verzorg graag de volledige eindredactie van uw krant, magazine, boek of personeelsblad. Eenmalig of voor een langere periode, alles is mogelijk. 

(Bij)les
Anderstaligen, maar ook Nederlanders die hun kennis van de taal willen oppoetsen, geef ik les. Privé-les en lessen in groepsverband zijn mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden en aantrekkelijke tarieven.

 

Benieuwd naar mijn werk? Bekijk mijn portfolio of neem contact met mij op via info@marijkedekker.com.