Wie ben ik?

 

Schrijven is mijn passie. En mijn beroep.

Als zzp’er werk ik voor verschillende opdrachtgevers. Zo word ik regelmatig ingeschakeld als journaliste voor een krant en enkele vaktijdschriften, als eindredacteur bij een uitgever en als tekstschrijfster voor tal van bedrijven, waaronder een farmaceutisch bedrijf, gezondheidscentra en een organisatieadviesbureau.

Dat betekent interviewen, luisteren, uitzoeken, onderzoeken, schrijven. Voor ptint en online, in het Nederlands of Engels. Fantastisch om allerlei mensen (digitaal) te ontmoeten en over tal van onderwerpen een gesprek aan te gaan. Telkens weer anders, telkens weer boeiend en interessant.

Verder geef ik af en toe Nederlandse les aan anderstaligen en heb ik meegeschreven aan een aantal boeken.

Eerlijk gezegd ben ik via een omweg op deze bestemming aangekomen. Hoewel ik zowel op de basisschool als de middelbare school al ‘hoofdredacteur’ en ‘journalist’ van de schoolkrant was, heb ik commerciële economie aan de toenmalige HEAO gestudeerd en ben ik jarenlang werkzaam geweest als cursusontwikkelaar, docent, salesmanager en consultant in de ICT. Een boeiende en leerzame tijd. Maar nu ben ik op de plek waar ik mij het meest gelukkig voel, waar mijn hart ligt. 

Wie weet kan ik ook iets voor u betekenen. Hopelijk tot ziens!

Met hartelijke groet,

Marijke Dekker